Wie ben ik

Een bewust, gezond en liefdevol leven leiden is voor mij essentieel. 

Marije Tuiten, natuurgeneeskundig therapeut

Een bewust, gezond en liefdevol leven leiden is voor mij essentieel. En dat is wat ik jou ook gun.
Van daaruit is de interesse ontstaan om het beste uit mezelf en uit het leven te halen, en ook anderen hierin te kunnen begeleiden.
Mijn ervaring is dat je door middel van een gezonde leefstijl: sporten, de juiste voeding en voldoende rust, de kwaliteit van je leven sterk kunt verbeteren.

Bioresonantie

Er gebeuren soms dingen in je leven die je innerlijke rust verstoren en je flink uit balans kunnen brengen, wat vervelende klachten kan veroorzaken. Daarom ligt de focus bij mij niet alleen op een gezonde leefstijl, maar ook op bioresonantie therapie.
Met Bioresonantie kunnen op een pijnloze manier (voor alle leeftijden), zowel  lichamelijke- als psychosomatische klachten, sterk verminderd worden en soms zelfs helemaal verholpen worden.

Om anderen de juiste begeleiding op maat te geven, voor een gezond en fit leven, heb ik de HBO-opleiding medische basis kennis behaald. En ben ik afgestudeerd als Natuurgeneeskundig Therapeut aan de Zonnevlecht academie in Apeldoorn in 2021. Omdat bepaalde lichamelijke klachten psychisch gerelateerd kunnen zijn, heb ik daarbij mijn HBO diploma psycho sociale kennis gehaald in 2023. 

Elke dag is weer een nieuwe dag om aan jezelf en je gezondheid te werken. En dat geldt voor mij net zo. Mijn doel voor het komende jaar is mij verder te verdiepen in orthomoleculair voedingscoach & epigenetisch maag-darm specialist.

In mijn praktijk wordt er gewerkt met het bioresonantie apparaat PS10 van Rayonex. De behandelprogramma’s zijn jarenlang ontworpen door allerlei experts over de hele wereld. Er zijn vele wetenschappelijke studies gedaan naar het behandelen met bioresonantie, met prachtige en succesvolle resultaten.

Deze mooie ervaringen heb ik ook tijdens mijn studie natuurgeneeskunde meegemaakt en heeft mij ertoe gedreven om mij verder te verdiepen in bioresonantie.

Ik hoop hiermee zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen naar een bewust en gezond leven.

Nieuwsgierig
Geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe ik je kan helpen?

Wil jij ook een gezonder en fitter leven zonder klachten? Maak gerust een afspraak via het formuliertje hieronder.

Ik hoor graag wat ik voor je kan doen.