Visolie van EQOLOGY

Eqology

De producten van Eqology zijn geïnspireerd op de kracht van de natuur. Eqology heeft samenwerking met homeopaten, biochemici en kruidkundigen hun productlijn ontwikkeld. Het resultaat zijn producten die ons lichaam in balans brengen en houden. De producten zijn 100% dierproefvrij.

De voordelen van Omega-3

 

 • Draagt bij aan een gezonde huid

 • Verbetert de gezondheid van het hart 

 • Verbetert de bloedsomloop

 • Helpt bij het verminderen van ontstekingen

 • Versterkt het immuunsysteem

 • Verlaagt het risico op diabetes type 2

 • Draagt bij aan gezonde ogen

 • Verbetert de cognitieve functies

Met de testkit die je bij de producten kunt kopen kun je het effect van de Eqology Omega-3 supplementen ook echt meten. Bij Praktijk Marije Tuiten kun je de testkit en Omega-3 supplementen bestellen. Ik geef je graag persoonlijk advies over de beste keuze voor jou.

Wanneer je een abonnement afsluit krijg je ook altijd 25% korting op alle andere supplementen van Eqology.

Wil je meer weten over de Eqology producten? Vul je gegevens in op het antwoordformulier

Meer informatie visolie

Visolie staat bij mij op nummer 1 aanvullende suppletie

De wetenschappelijke bewijzen voor het gebruik van visolie stapelen zich op. De omega 3 vetzuren in vis zijn belangrijke bouwstenen voor onze hersenen en celmembranen, en ze zijn nodig om ontstekingen te kunnen remmen.
Welvaartsziekten blijken allemaal in de basis voort te komen uit sluimerende ontstekingen die het lichaam niet opgelost krijgt (allergieën, huidproblemen, auto-immuunziektes, depressie, kanker, fertiliteitsproblemen, PCOS, obesitas, te hoge bloedruk, etc). Omega 3 tekort is daar één heel belangrijke reden van. De verhouding omega 3 en 6 zijn vaak volledig uit balans in ons lichaam omdat we tegenwoordig teveel bewerkte voeding met transvetten binnen krijgen. Zelfs als je fantastisch gezond en puur eet is het lastig de juiste dossering omega 3 vetten binnen te krijgen. 

Je hebt een flexibel en doorlaatbaar celmembraan nodig voor het opnemen van vitamines/mineralen in je cellen. Door omega3 word je celmembraan weer flexibeler, waardoor vitamines en mineralen beter opgenomen worden. Omega3 is dus echt onmisbaar voor ons lijf. En is één van de meest essentiële voedingstoffen die je nodig hebt.

Eqology visolie bevat hoge doseringen EPA/DHA, is goed opneembaar en zuiver (ze vissen in de zuiverste zeeën ter wereld. De totox waarde is 4! De meesten zitten zo rond de 20-30. Er is helaas heel veel rommel op de markt wat vervuild of geoxideerd is) en heeft geen vieze (na)smaak. Iets wat ik enorm belangrijk vind omdat ik het dagelijks inneem en mezelf (en m’n dochters) liever niet vervuil. Iets wat je elke dag inneemt moet niet vervuild zijn, dan belast je je lichaam er juist mee.
Ook zeker voor kinderen is dit heel belangrijk omdat hun hersenen nog volop in ontwikkeling zijn. Hersenen bestaan nl voor 60% uit vetten. Die hebben dus voldoende voedingstoffen nodig.
Ik gebruik deze voor mezelf en voor de rest van het gezin. De meest zuivere, niet vervuilde visolie die hoog gedoseerd is. Eqology visolie is alleen via een therapeut te verkrijgen. Vul het formulier in als je er graag meer informatie over wilt of de olie wilt gebruiken.

Eqology Omega3 supplementen

Bij het bestellen van jouw Eqology Omega3 supplementen heb je keuze uit 3 verschillende pakketten:

Pakket 1:
Omega3 visolie met 2 vingerpriktesten. Een abonnement van 6 maanden waarbij je in totaal 7 flesjes krijgt opgestuurd.

 • Maand 1 €143,-
  2 flesjes omega 3 visolie en 1 test

 • Maand 2 t/m 6 €39,-
  1 flesje omega 3 visolie en 1 test in de 5e maand.

Pakket 2:
Omega3 visolie met 2 vingerpriktesten (hierbij krijg je 1 gratis test van mij). Een abonnement van 6 maanden waarbij je in totaal 7 flesjes krijgt opgestuurd.

 • Maand 1 €121,-
  2 flesjes omega3 visolie en 1 test (krijg je van ons)

 • Maand 2 t/m 6 €39,-
  1 flesje omega 3 visolie per maand en 1 test in de 5e maand.

Pakket 3:
Omega3 visolie zonder vingerpriktest. Een abonnement van 6 maanden waarbij je in totaal 7 flesjes krijgt opgestuurd.

 • Maand 1 €78,-
  2 flesjes omega3 visolie

 • Maand 2 t/m 6 €39,-
  1 flesje omega3 visolie per maand